Peixateria Foc de Gel

Email de la parada focdegel@gmail.com
Telèfon de la parada 609 683 777
Descripció de la parada

A Foc de Gel hi trobaràs peix fresc i marisc, majoritàriament salvatge i de les llotges catalanes. Som els únics que oferim tonyina Blue Finn i Sushi i Sashimi. Tenim tots els ingredients necessaris per a preparar sushi (arròs, vinagres, algues, wasabi…)

A part, posem a la disposició dels nostres clients un assortit de productes japonesos: salses, wasabi, gingebre, vinagres, arròs, gyozes, edamame, fritures de llagostins, motxis, trufes japoneses, dorayakis, sake, cerveses i refrescos japonesos…

La nostra parada és l’única del mercat on podràs trobar sushi de qualitat a punt per menjar, així com tot allò necessari per a que el puguis preparar tu mateix a casa. També ens hem especialitzat en el tall del sashimi. Sempre en tenim safates a la vostra disposició a punt pel consum, tant de salmó noruec com del nostre producte estrella, la Tonyina Blue Finn.

D’altra banda, i com a peixateria de tradició que som, també oferim peix fresc del dia i de tant a prop com ens és possible, defugint del peix de cultiu i prioritzant sempre el gènere provinent de petits pescadors.

Ordenar per:...