Formatge Roquefort Carles - 36,90€/kg

Formatge Roquefort Carles - 36,90€/kg

3,69 €
Impostos inclosos

Rocafort Carles té una història de gairebé 100 anys. Va ser fundada per l'avi de l'actual gerent, Delphine, que guarda el saber fer familiar, gestiona Carles amb caràcter. La formatgeria és una de les poques dins de la AOP que encara elaboren de manera artesanal. Elaboracions en les quals el component humà és molt important. Obtenen el Penicillium roqueforti del cultiu de la floridura en el pa, que assequen i quan és feta pols s'empolvora sobre la quallada. Els formatges, una vegada salats i superat el temps d'implantació de llevats, es mantenen durant unes setmanes en les tradicionals coves de Rocafort sobre taules de fusta, on el Penicillium colonitza les cavernes que els bacteris han generat.

  • Per exemple: Tallat a filets, sense os, etc...
    250 caràcters màxim
Pes
Quantitat

  • El pagament dels productes només es pot fer mitjançant targeta de crèdit al moment del lliurament. El pagament dels productes només es pot fer mitjançant targeta de crèdit al moment del lliurament.
  • Enviament standard 24 hores, segons la demanda del mercat pot trigar 48 hores a ser entregada. Enviament standard 24 hores, segons la demanda del mercat pot trigar 48 hores a ser entregada.

Descripció

Formatge elaborat amb llet crua d'ovella

 

Detalls del producte

Hi ha 8 productes més de la mateixa categoria: