LLOM IBÈRIC CONDIS PORC 1 SAFATA 350 G
El pagament dels productes només es pot fer mitjançant targeta de crèdit al moment del lliurament.
Enviament standard 24 hores, segons la demanda del mercat pot trigar 48 hores a ser entregada.
Descripció
LLOM CONDIS PORC IBÈRIC
Detalls del producte
Fitxa de dades
- Descripció
- LLOM IBÈRIC CONDIS PORC 1 SAFATA 350 G
- Condicions de conservació
- La tècnica de cocció més adequada per a aquesta peça és a la planxa amb unes gotes d'oli oa la graella: amb la superfície molt calenta, disposar sobre els filets i cuinar pels dos costats fins que observem que la part central torna de color vermellós a blanquinós. Es pot consumir sol, amb salsa o amb múltiples guarnicions com un puré de patates, verdures saltejades, amanida ... La carn de porc és font natural de proteïnes, minerals i vitamines del grup B. Si bé també és font de greix, la raça ibèrica conté una major proporció de greix mono insaturat.
- Informació adicional
- La millor manera de cuinar els bistecs de llom de porc és a la planxa. És un tall que es cuina molt de pressa i pot servir tant per dinar com per sopar, amb una guarnició d'amanida o verdures.