LLOM IBÈRIC CONDIS PORC 1 SAFATA 350 G

Quantitat

 

El pagament dels productes només es pot fer mitjançant targeta de crèdit al moment del lliurament.

 

Enviament standard 24 hores, segons la demanda del mercat pot trigar 48 hores a ser entregada.

Descripció

LLOM CONDIS PORC IBÈRIC

Detalls del producte

Fitxa de dades

Descripció
LLOM IBÈRIC CONDIS PORC 1 SAFATA 350 G
Condicions de conservació
La tècnica de cocció més adequada per a aquesta peça és a la planxa amb unes gotes d'oli oa la graella: amb la superfície molt calenta, disposar sobre els filets i cuinar pels dos costats fins que observem que la part central torna de color vermellós a blanquinós. Es pot consumir sol, amb salsa o amb múltiples guarnicions com un puré de patates, verdures saltejades, amanida ... La carn de porc és font natural de proteïnes, minerals i vitamines del grup B. Si bé també és font de greix, la raça ibèrica conté una major proporció de greix mono insaturat.
Informació adicional
La millor manera de cuinar els bistecs de llom de porc és a la planxa. És un tall que es cuina molt de pressa i pot servir tant per dinar com per sopar, amb una guarnició d'amanida o verdures.

Hi ha 8 productes més de la mateixa categoria: