ESTOFAT CONDIS DE PORC 575 G
El pagament dels productes només es pot fer mitjançant targeta de crèdit al moment del lliurament.
Enviament standard 24 hores, segons la demanda del mercat pot trigar 48 hores a ser entregada.
Descripció
ESTOFAT CONDIS DE PORC
Detalls del producte
Fitxa de dades
- Descripció
- ESTOFAT CONDIS DE PORC 575 G
- Condicions de conservació
- Daurar els trossos en una cassola amb una mica d'oli. Reservar. A la mateixa cassola preparar un sofregit amb ceba, all, tomàquet i altres hortalisses al gust. Afegir la carn i cobrir amb vi i aigua o brou. Bullir suaument fins que la carn estigui tendra. A meitat de cocció es poden afegir patates, pèsols, pastanagues o altres hortalisses al gust. La carn de porc és font natural de proteïnes, minerals i vitamines del grup B.
- Informació adicional
- Per fer un estofat de porc, comencem amb un sofregit al gust (all, ceba, pastanaga, carxofes, tomàquet). Seguidament, hi afegim els trossos de porc, ho remullem amb vi i ho deixem reduir. Després, hi afegim aigua o brou per acabar de cuinar-ho tot i, si volem, un altre ingredient, com patata, llegums...