ESTOFAT CONDIS DE PORC 575 G

Quantitat

 

El pagament dels productes només es pot fer mitjançant targeta de crèdit al moment del lliurament.

 

Enviament standard 24 hores, segons la demanda del mercat pot trigar 48 hores a ser entregada.

Descripció

ESTOFAT CONDIS DE PORC

Detalls del producte

Fitxa de dades

Descripció
ESTOFAT CONDIS DE PORC 575 G
Condicions de conservació
Daurar els trossos en una cassola amb una mica d'oli. Reservar. A la mateixa cassola preparar un sofregit amb ceba, all, tomàquet i altres hortalisses al gust. Afegir la carn i cobrir amb vi i aigua o brou. Bullir suaument fins que la carn estigui tendra. A meitat de cocció es poden afegir patates, pèsols, pastanagues o altres hortalisses al gust. La carn de porc és font natural de proteïnes, minerals i vitamines del grup B.
Informació adicional
Per fer un estofat de porc, comencem amb un sofregit al gust (all, ceba, pastanaga, carxofes, tomàquet). Seguidament, hi afegim els trossos de porc, ho remullem amb vi i ho deixem reduir. Després, hi afegim aigua o brou per acabar de cuinar-ho tot i, si volem, un altre ingredient, com patata, llegums...

Hi ha 8 productes més de la mateixa categoria: