LLOM IBÈRIC CONDIS ADOBAT PORC 1 SAFATA
El pagament dels productes només es pot fer mitjançant targeta de crèdit al moment del lliurament.
Enviament standard 24 hores, segons la demanda del mercat pot trigar 48 hores a ser entregada.
Descripció
LLOM IBÈRIC CONDIS ADOBAT
Detalls del producte
Fitxa de dades
- Descripció
- LLOM IBÈRIC CONDIS ADOBAT PORC 1 SAFATA
- Condicions de conservació
- La tècnica de cocció més adequada per a aquesta peça és a la planxa amb unes gotes d'oli o, a la graella: amb la superfície molt calenta, disposar sobre els filets i cuinar pels dos costats fins que observem que la part central torna de color vermellós a blanquinós. Es pot consumir sol, amb salsa o amb múltiples guarnicions. El adobat proporciona gust, per la qual cosa no cal salar-ho. La carn de porc és font natural de proteïnes, minerals i vitamines del grup B. Si bé també és font de greix, la raça ibèrica conté una major proporció de greix mono insaturat.