LLOM IBÈRIC CONDIS ADOBAT PORC 1 SAFATA

Quantitat

 

El pagament dels productes només es pot fer mitjançant targeta de crèdit al moment del lliurament.

 

Enviament standard 24 hores, segons la demanda del mercat pot trigar 48 hores a ser entregada.

Descripció

LLOM IBÈRIC CONDIS ADOBAT

Detalls del producte

Fitxa de dades

Descripció
LLOM IBÈRIC CONDIS ADOBAT PORC 1 SAFATA
Condicions de conservació
La tècnica de cocció més adequada per a aquesta peça és a la planxa amb unes gotes d'oli o, a la graella: amb la superfície molt calenta, disposar sobre els filets i cuinar pels dos costats fins que observem que la part central torna de color vermellós a blanquinós. Es pot consumir sol, amb salsa o amb múltiples guarnicions. El adobat proporciona gust, per la qual cosa no cal salar-ho. La carn de porc és font natural de proteïnes, minerals i vitamines del grup B. Si bé també és font de greix, la raça ibèrica conté una major proporció de greix mono insaturat.

Hi ha 8 productes més de la mateixa categoria: