PRESA IBÈRICA CONDIS PORC 1 SAFATA
El pagament dels productes només es pot fer mitjançant targeta de crèdit al moment del lliurament.
Enviament standard 24 hores, segons la demanda del mercat pot trigar 48 hores a ser entregada.
Descripció
PRESA CONDIS PORC IBÈRIC
Detalls del producte
Fitxa de dades
- Descripció
- PRESA IBÈRICA CONDIS PORC 1 SAFATA
- Condicions de conservació
- La manera més adequada de cuinar la presa és a la planxa. La paella ha d'estar molt calenta per segellar bé l'exterior i que no perdi suc. S'ha de deixar prou temps per cada costat perquè l'interior no quedi cru però tampoc excessivament fet. Massa cocció pot deixar molt seca. És el que pot passar si es cuina al forn. La presa, de la mateixa manera que el secret, ha greix entremesclat que la fa molt melosa. A més, aporta proteïnes, minerals com ferro, zinc i fòsfor i vitamines del grup B.