PRESA IBÈRICA CONDIS PORC 1 SAFATA

Quantitat

 

El pagament dels productes només es pot fer mitjançant targeta de crèdit al moment del lliurament.

 

Enviament standard 24 hores, segons la demanda del mercat pot trigar 48 hores a ser entregada.

Descripció

PRESA CONDIS PORC IBÈRIC

Detalls del producte

Fitxa de dades

Descripció
PRESA IBÈRICA CONDIS PORC 1 SAFATA
Condicions de conservació
La manera més adequada de cuinar la presa és a la planxa. La paella ha d'estar molt calenta per segellar bé l'exterior i que no perdi suc. S'ha de deixar prou temps per cada costat perquè l'interior no quedi cru però tampoc excessivament fet. Massa cocció pot deixar molt seca. És el que pot passar si es cuina al forn. La presa, de la mateixa manera que el secret, ha greix entremesclat que la fa molt melosa. A més, aporta proteïnes, minerals com ferro, zinc i fòsfor i vitamines del grup B.

Hi ha 8 productes més de la mateixa categoria: